محل تبلیغات شما

✝اعتماد و تکیه به خدا✝

قرنتیان (اول) ۳ : ۱۶ آیا نمی‌دانید که هیکل خدا هستید و روح خدا در شما ساکن است؟
قرنتیان (اول) ۲ : ۱۲ لیکن ما روح جهان را نیافته‌ایم، بلکه آن روح که از خداست تا آنچه خدا به ما عطا فرموده است بدانیم.
* نیرو و قوت خدا
اشعیا ۴۱ : ۱۰ مترس زیرا که من با تو هستم و مشوش مشو زیرا من خدای تو هستم! تو را تقویت خواهم نمود و البته تو را معاونت خواهم داد و تو را به دست راست عدالت خود دستگیری خواهم کرد.
فيليپيان ۴ : ۱۳ قوت هرچیز را دارم در مسیح که مرا تقویت می‌بخشد.
* وفاداری خدا
سوگنامۀ ارمیا ۳ : ۲۲، ۲۳ ۲۲از رافت‌های خداوند است که تلف نشدیم زیرا که رحمت‌های او بی‌زوال است. ۲۳آنها هر صبح تازه می‌شود و امانت تو بسیار است.
اعداد ۲۳ : ۱۹ خدا انسان نیست که دروغ بگوید. و از بنی‌آدم نیست که به ارادهٔ خود تغییر بدهد. آیا او سخنی گفته باشد و نکند؟ یا چیزی فرموده باشد و استوار ننماید؟
* صلح و آرامش خدا
اشعیا ۲۶ : ۳ دل ثابت را در سلامتی کامل نگاه خواهی داشت، زیرا که بر تو توکل دارد.
نامۀ اول پطرس ۵ : ۷ و تمام اندیشهٔ خود را به وی وا گذارید، زیرا که او برای شما فکر می‌کند.
* تهیه کردن خدا
روميان ۸ : ۳۲ او که پسر خود را دریغ نداشت، بلکه او را در راه جمیع ما تسلیم نمود، چگونه با وی همه چیز را به ما نخواهد بخشید؟
فيليپيان ۴ : ۱۹ اما خدای من همهٔٔ احتیاجات شما را برحسب دولت خود در جلال در مسیح عیسی رفع خواهد نمود.
* کمک خدا هنگام وسوسه
نامه به عبرانیان ۲ : ۱۸ زیرا که چون خود عذاب کشیده، تجربه دید استطاعت دارد که تجربه‌شدگان را اعانت فرماید.
مزامير ۱۱۹ : ۹ به چه چیز مرد جوان راه خود را پاک می‌سازد؟ به نگاه داشتنش موافق کلام تو.
مزامير ۱۱۹ : ۱۱ کلام تو را در دل خود مخفی داشتم که مبادا به تو گناه ورزم.

معنا و چگونگي دعا در مسيحيت

هويت جديد من در مسيح

هرآنچه يك ايماندار مسيحي بايد بداند

تو ,خدا ,* ,روح ,اول ,۳ ,زیرا که ,تو را ,خود را ,را در ,را به

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گاه نوشت های دلم فــــــــداغ | fedagh